Welkom bij Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Boom met vestigingsplaatsen te Puurs, Breendonk, Ruisbroek, Rumst-Reet!

Inschrijven in de academie kan je via deze website. Je hebt hiervoor een account nodig of kan je meteen aanmelden.

Klik hier om jouw account nu te maken.

Heb je al een account? Dan kun je je meteen aanmelden.


Hou je van muziek? Hou je van woord?


Creatief zijn met een instrument…?

Toneel spelen, spreken, voordragen, een te gek personage verzinnen, verkleden…?

Dan is de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord - Boom een uitdaging voor jou! Professionele lesgevers staan garant voor een degelijke artistieke vorming.

Zowel kinderen (vanaf 6 jaar) als volwassenen kunnen in onze academie muziek en/of woord volgen. 

In onze Kinderacademie kunnen de 6-7 jarigen de wondere wereld van muziek en woord ontdekken tijdens de initiatielessen.

Het domein Muziek biedt een ruim instrumentenaanbod aan (klassiek en jazz-pop-rock): accordeon, piano, piano JPR, klavierklas (=combinatie piano, orgel en klavecimbel), viool, cello, contrabas, harp, hobo, gitaar, gitaar JPR, basgitaar, dwarsfluit, blokfluit, klarinet, saxofoon, fagot, koperblazers, slagwerk, orgel, zang, zang JPR… 


Ook theoretisch bouw je heel wat vakkennis op.

In het domein Woord leer je vlot leren praten, vertellen, toneel spelen en je fantasie de vrije loop laten. De opleiding Schrijven is er voor al wie graag schrijft. Je vindt het heerlijk om te goochelen met woorden die hun thuis vinden in een gedicht, een lied, een verhaal, een toneelstuk, een dialoog, een roman, …


In de richting Buitengewoon Muziekatelier kunnen kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking hun algemene muzikale vaardigheden ontwikkelen op een speelse en praktische manier in kleinere groepen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons, we helpen je graag verder. 


Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Boom

Hospitaalstraat 27

2850 Boom

03 880 19 61

gamw@boom.be

www.academieboom.be