Twee schooljaren bepaalde het virus onze agenda. We pasten ons aan, we veranderden veranderingen, we gaven gas en moesten dan remmen, we startten altijd weer opnieuw. We zagen elkaar enkel online of van ver, we moesten veel missen. Met meer goesting dan ooit willen we nu schitteren, in onze levens én in onze academie. We kunnen niet wachten om onze energie opnieuw te laten vloeien naar wat belangrijk is voor jullie; een goede trajectbegeleiding, een uitdagende atelierwerking, een heerlijk sociaal academieleven. 


Onze deur staat open voor elke leerling die samen en individueel op zoek wil gaan naar technische en artistieke vakkennis, en die daar graag via tal van projecten mee naar buiten komt.
Het academieteam staat voor jullie klaar. In het coronabootcamp zijn we ondertussen getraind in flexibiliteit, inventiviteit, digitalisering, herdenken van pedagogische trajecten, heruitvinden van het communiceren over werk. We staan op scherp!


We willen dank u zeggen aan jullie - van de jongsten tot de oudsten - die samen met ons de veranderlijke omstandigheden van afgelopen schooljaren hebben meegemaakt en die niet hebben opgegeven. Ook jullie moesten zoeken, ook jullie zijn gegroeid.


Lieve diehards en nieuwelingen, ga met ons mee een weg vol kunst en cultuurparticipatie. 

Laat schooljaar 2021-2022 maar komen!

 Inrichtende macht
Gemeentebestuur van Lier
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier