Welkom!

Net zoals vorig schooljaar zijn er twee startdata voor de inschrijvingen: één voor de huidige leerlingen en één voor de nieuwe leerlingen.

De herinschrijvingen voor de huidige leerlingen starten op dinsdag 21 mei 2024 om 9 uur. Inschrijven doe je bij voorkeur online via deze website, maar je kan ook telefonisch bij ons terecht (T 050 630 850) of ter plaatse in de academie (beide vanaf 9 uur).

De inschrijvingen voor de nieuwe leerlingen starten op zondag 26 mei 2024 om 14 uur. Op dat moment gaat ook opendeur van start en is ter plaatse in MAAK inschrijven ook mogelijk. Van harte welkom!

Het volledige aanbod vind je op onze website, net als de lessenroosters beelddansmuziek en woord.

Op deze site kun je trouwens ook terecht voor het aanpassen van contactgegevens, het bekomen van een inschrijvingsbewijs of fiscaal attest en het raadplegen van evaluaties.


Hoe aanmelden?

Ben je een nieuwe gebruiker? Dan moet je je eerst registreren


Wonderwijs

Wonderwijs organiseert gratis vervoer of begeleiding vanuit alle basisscholen in Knokke-Heist naar MAAK. Klik hier voor meer informatie en om je kind in te schrijven.


Mag het ook iets meer zijn?

Geïnteresseerd in kortlopende workshops, lezingen, vrijwilligersreeksen, masterclasses? Dan verwijzen we je graag door naar het boeiende aanbod van MAAK | extra.